Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова Алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова Алфа 166

Възнамерявам да си купя Алфа 166. Спрял съм се на 2.4 дизел със 175 конски сили автоматик. Колата е 2004 година. Знам че има доста неща по темата, но тъй като нямам време да търся подробно във форумите бих помолил за малко основна информация. За какво трябва да гледам като най-често срещани проблеми и техните симптоми, както и приблизителната стойност на тяхното разрешаване. Индикатори, че колата е добре поддържана итн. Благодаря предварително.

Добре дошъл във форума,на всичките ти въпроси има отговори,но положи малко труд и потърси с търсачката има поне 1000 подобни теми и ще имаш четиво за доста време.Успех.

Comment

Най-много гледай окачването, автомата и турбината.
      Моето окачване като я взех ми излезе 1800 лева за да я доведа до нормален вид, и то без амортисьори и пружини.
      Автомата е ясен - трябва да не придърпва, да не удря, да превключва плавно, иначе си приготвяш между 1000 и 2000 за да я рециклираш. И турбината - да не вие на умряло, много не знам какво да гледаш и как да я диагностицираш, че моята не ми е създавала проблеми. Гледай и да е с хубави гуми, че са 17 инчови и са цифра - минимум 180 лева на гума..

Моята груба сметка за вече трета година почвам с моята е - окачване, гуми, обслужване - около 3500 лв. в началото и за сега само карам - излизат дребни проблеми, но нищо скъпо
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Имал си бол пари дал си ги , майсторите сигурно още те благославят
        0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщение
          Имал си бол пари дал си ги , майсторите сигурно още те благославят
          Ами окачването си беше разбито... Не исках да го правя на парче, че е безкраен филм. Практиката показва, че не трябва да се оставя нещо да хлопа...

Останалото са си консумативи...
          AR 166 2,4 jtdm
          NT II 2,7 tdi
          Peugeot 206 1,1
          AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
          X